Прихильники

8/06/2017

5 причин чому варто навчинися розробляти на PHP

Share & Comment

  5 причин чому варто навчинися розробляти на PHP


 В наші дні для веб-розробки існує безліч інструментів і при цьому сфера не перестає рости. У цій статті ми розглянемо, як сьогодні йдуть справи у PHP - мови, який вже багато років на ринку. Обговоримо головні питання і з'ясуємо, чи залишилося для нього ще місце.

Чи складно вивчити PHP?

Не важко.  PHP широко відомий своїм низьким порогом входження. Досить легко написати простий код на ньому, але щоб стати справжнім професіоналом, потрібнен час. Якщо ви серйозно налаштовані стати PHP-розробником і гарантовано працевлаштуватися, то вам допоможе програма навчання GeekUniversity від Mail.Ru Group. 

Наскільки мова ефективна для вирішення різних завдань?


Якщо ми говоримо про завдання, пов'язані з веб-розробкою, то вельми ефективний. Тим більше, що розвиток мови не припиняється досі і він постійно адаптується під нові потреби розробників. Великим плюсом є активна спільнота, яке привносить багато корисного для PHP. Існує безліч зручних фреймворків, наприклад, Symfony, Yii, Laravel, які не перестають поліпшуватися і відповідають високим стандартам ринку. Є різні CMS, такі як Drupal, WordPress, Magento, і багато сайтів використовують їх. Наш сайт, наприклад, тримається на Blogger.



Наскільки цікаво писати на PHP?


Нудьгувати не доведеться. Перед професійними PHP-розробниками ставлять безліч різноманітних завдань: починаючи від розробки простих сайтів з невеликою кількістю логіки і закінчуючи створенням великих інтернет-магазинів і систем аналітики. Зауважимо,  що і Facebook, і ВКонтакті написані на PHP.



Чи потрібні  PHP-розробники?


Нестачі у вакансіях на ринку немає. Безліч компаній пропонують працевлаштування, як для молодших PHP-розробників, так і для досвідчених Senior'ов і тімліда. Згідно з індексом TIOBE, мова PHP завжди знаходиться в першій десятці, що також говорить про те, що його часто вибирають для написання коду. Більшість сайтів написані на PHP на увазі його ефективності і простоти.



Як мені почати? Де вивчити PHP?


Існує величезна кількість навчальних матеріалів по PHP, починаючи книгами і відео, і закінчуючи курсами від справжніх професіоналів своєї справи. Ми рекомендуємо вивчати веб-технології, і PHP зокрема, в рамках навчальної програми GeekUniversity, по закінченню якої гарантується працевлаштування. Також ви пріобрітет знання, які точно знадобляться вам в майбутньому для вашої кар'єри кваліфікованого фахівця.



Стаття перекладена з сайту Tproger.
 
Copyright © ProIT News | Designed by ITeam