Прихильники

12/04/2017

Як навчитися швидко друкувати?

Share & Comment

Сьогодні дуже важливо вміти швидко друкувати на комп'ютері. Ми постійно щось пишемо і робимо це на всіляких електронних пристроях. Як же навчитися швидко друкувати?

Насправді навчитися швидко друкувати на комп'ютері абсолютно не складно, але це вимагає чимало часу, а головне бажання. Так як в подальшому це заощадити вам дуже багато часу, то краще навчитися раніше.

Правильний метод

Багато хто говорить про правильне розташування пальців на клавіатурі, правильне робоче місце і тому подібні речі. дійсно
це дуже важливо, але все ж це не допоможе вам моментально навчиться швидко друкувати. Насправді немає такої технології, яка дозволить вам навчитися швидко друкувати практично моментально.

Як би сумно це не звучало, але єдиний вірний спосіб це якомога більше писати. При чому ви повинні писати на різні теми, на різних мовах і в різних місцях.
 




Важливо, що сліпий набір і швидкий набір це не одне і те ж саме. Для початку навчіться просто швидко друкувати, а з часів, коли ви вже інтуїтивно будете знати де яка клавіша, сліпий набір буде для вас зовсім простим завданням.

Сайти для навчанняЗараз в інтернеті існує безліч приголомшливих сайтів, які допоможуть вам в навчанні як сліпого набору, так і допоможуть вам підвищити ваш рівень написання на клавіатурі.- vse10.ruВідмінний сайт, весь російською мовою. Дозволяє освоїти швидкий набір за лічені дні, головне це ваша посидючість, а також наполегливість. На сайті є Клавіатурний тренажер, а також навчання, в якому ви зможете прочитати все необхідне.- klava.orgПриголомшливий сайт, особливо для програмістів. На цьому сайті ви зможете вибрати як мову, на якому хочете вчитися, наприклад: російська, англійська, українська, так і вибрати мову програмування, на якому ви також можете потренуватися для того, щоб потім вводити всі символи швидко. На сайті можна вибрати такі мови програмування як: C, C, Python, PHP, Javascript і багато інших.

 Дійсно, швидкого методу не існує, але існують відмінні сайти, які вам допоможуть з цим завданням. Так що якщо ви надумали навчитися швидко друкувати, то почніть писати вже сьогодні. Всього 1000-2000 слів в день вже будуть підвищувати ваш рівень, головне робіть це правильно, як, наприклад, показано на сайтах з навчання. 
 
Copyright © ProIT News | Designed by ITeam